50-plus en op zoek naar (ander) werk?

Loop je in jouw zoektocht naar werk tegen je ‘leeftijdsgrens’ aan? Denk dan eens aan een coachingstraject met een buddy uit het bedrijfsleven via Buddy Werkt. Een nieuwe ronde Buddy Werkt-trajecten start medio mei. Er is nog plek, dus meld je snel aan!

Op de weg naar die leuke baan liggen soms lastige hobbels. Juist voor ervaren professionals die na jaren een carrièreswitch willen of moeten maken, blijkt leeftijd ineens zo’n hobbel te zijn. In zulke gevallen is het fijn als je kunt overleggen met iemand die van wanten weet. Die jou uitdaagt te ontdekken wat je allemaal in huis hebt en wat je daarmee kunt en wilt. En iemand die dankzij zijn netwerk, deuren voor je opent.

Denk je dat het Buddy Werkt traject iets voor jou is? Meld je dan snel aan! Meer info of direct aanmelden: www.buddywerkt.nl/buddy-nodig/voor-ervaren-professionals

Casemanagers opgelet! Ook casemanagers en re-integratieadviseurs zijn van harte uitgenodigd om een Buddy Werkt-traject te bespreken met hun kandidaten van 50 jaar of ouder. Buddy Werkt is een initiatief van de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre, Ergon en UWV. Het project is in 2020 gestart en het concept blijkt uitermate goed te werken in de praktijk. Een buddy werkt. Letterlijk.

De trajecten zijn gratis en kunnen parallel aan lopende trajecten van bijvoorbeeld het UWV of Ergon.