De aanbodskrant: werkzoekende kandidaten stellen zich voor!

De vraag naar personeel is groot, waarbij u en wij op een andere manier naar werkzoekenden moeten kijken dan we gewend zijn. Niet alleen opleiding of werkervaring telt. Voor een match is motivatie en persoonlijkheid zeker zo belangrijk.

In de Aanbodkrant zijn werkzoekenden aan het woord. Werkzoekenden, met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt, en met uiteenlopende werkervaringen en achtergronden staan hier op anonieme wijze gepresenteerd. Het accent ligt hierbij op het verhaal achter de kandidaat en niet op het c.v. Voor een aantal kandidaten zijn middelen beschikbaar zoals loonkostenvoordeel, no-risk polis of een proefplaatsing van maximaal twee maanden. We zijn benieuwd of u net als ons, mogelijkheden ziet voor deze enthousiaste werkzoekenden!

Hoe werkt het? Download eerst de aanbodskrant. Met een klikbare index kunt u makkelijk naar de juiste kandidaat navigeren. De kandidaten staan gesorteerd op branche waarbij het gezocht beroep leidend is. Zoekt u liever via bepaalde zoekwoorden, gebruik dan de standaard zoekfunctie via CTRL-F. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door de krant te bladeren. Een aantal kandidaten staan open voor verschillende functies. Deze vindt u ook via de index, maar staan maar éénmaal in de krant onder de hoofdbranche.

Interesse in een kandidaat? Neem contact met ons op! Heeft een kandidaat uw interesse gewekt en wilt u in contact komen, neem dan aan de hand van het kenmerk contact met ons op. Dit kan rechtstreeks met het UWV werkgeversteam Zuidoost-Brabant & Helmond- de Peel of via aanbodkrantzob@uwv.nl of neem contact op met een adviseur van Huis naar werk via de contactpagina.