Webinar ‘Ongezien talent’; meld je aan!

Last van teveel openstaande vacatures? Zit je daarom als werkgever met de handen in het haar? Doe mee aan het webinar Ongezien talent op 22 februari van 12.30 tot 13.30 uur.

Ben je werkgever en wil je leren omdenken en beslagen ten ijs komen als het gaat om het invullen van die berg vacatures? Grote kans dat (een deel van) de oplossing 'm zit in het talent dat nog niet gezien wordt in de regio. Zet de knop om en doe mee aan de online kennissessie ‘Ongezien talent’. Aanmelden kan via de800.nl/contact

Huis naar Werk heeft als missie buiten de gebaande paden te denken, uit de hokjes te stappen en vooral: de klant centraal te zetten. De dienstverlening van Huis naar Werk is óók gericht op werkgevers met een (forse) personeelsvraag. Negen op de tien bedrijven kampt met een te kort aan personeel.

Naast werkzoekenden die bekend zijn bij ons en onze partners, is er ook een groep zogenoemd ongezien arbeidspotentieel. Die groep bestaat uit werkzoekenden, (deels)arbeidsongeschikten, ontmoedigde werklozen en deeltijdwerkers. Vraag en aanbod sluiten niet goed op elkaar aan. Hoe pakken we dit resultaatgericht(er) aan? Dit is precies wat aan bod komt in de online kennissessie op 22 februari.