Leerwerkvacatures

Op deze pagina vind je actuele leerwerktrajecten en zij-instroomtrajecten voor de regio Zuidoost-Brabant. Er zij tal van interessante mogelijkheden in leren en werken zowel op mbo als hbo niveau. Na een leerwerktraject ontvangt je als kandidaat een praktijkverklaring, certificaat of diploma. Met een zij-instroomtraject kun je switchen van het je huidige beroep naar het andere beroep. 

Eenvoudig jouw leerwerkvacature aanmelden

Voor werkgevers leidt de combinatie van leren en werken naar waardevolle (nieuwe) medewerkers. Ben je werkgever of een arbeidsmarktprofessional en heb je interessante opties die je onder de aandacht wilt brengen van potentiele kandidaten dan kun je kosteloos jouw leerwerktraject of zij-instroomtraject op onze website promoten door het formulier aanmelden leerwerkvacature in te vullen. 

Vacaturesites

Ben je op zoek naar werk en ben je benieuwd naar regionale vacatures? Kijk dan eens bij een van onderstaande websites. 

Hulp nodig?

Heb je vragen over een leerwerktraject, een zij-instroomtraject of bepaalde vacature? Neem dan gerust telefonisch contact op met Huis naar Werk. Een van onze adviseurs helpt je graag op weg. Loop binnen bij een van onze inloopspreekuren, bel via 040 – 760 24 24 of maak gebruik van ons contactformulier.