Waarom?

De arbeidsmarkt is al jarenlang verdeeld. Tegenwoordig zijn er zoveel websites en loketten, dat het moeilijk kan zijn om te vinden waar je naar zoekt. Wat ons betreft is het tijd om een transparante omgeving op te bouwen, waarbij allerlei organisaties samenwerken. Bij Huis naar Werk kun je daardoor terecht met al je vragen over werk, scholing en ontwikkeling. 

Hoe doen we het anders? We steken de handen uit de mouwen en de koppen bij elkaar. Alle professionals werken in Huis naar Werk samen onder één dak. De lijntjes tussen onze professionals zijn daardoor kort, zodat werkzoekenden en werkgevers snel geholpen worden. Wat we doen?

  • We weten alles over werving en selectie;
  • We begeleiden mensen naar een nieuwe baan;
  • We beantwoorden vraagstukken over scholing;
  • We helpen werkzoekenden, schoolverlaters, ZZP'ers, HR-managers en ondernemers met personeel op weg.

Iedereen doet mee!

In onze Brainport-regio is al het talent nodig om te blijven groeien, dus ook dat van jou! Zo zijn er veel kansrijke banen binnen verschillende sectoren beschikbaar. Bij Huis naar Werk kom je hier alles over te weten. Hoort daar een opleiding of omscholing bij? Dan kijken we daar ook naar. Deze aanpak is hard nodig om de economie van onze regio te laten groeien. 

Klantgerichte dienstverlening

Huis naar Werk investeert sinds 2021 fors op deze nieuwe ingeslagen weg. De lat ligt hoog. De komende tijd zal er flink gebouwd worden aan een Huis naar Werk dat ook echt stáát. We bouwen door, net zolang tot de ambities zijn behaald. Dat zijn we naar onze inwoners en bedrijven verplicht; met steeds weer als uitgangspunt: klantgerichte dienstverlening.