Waarom

De arbeidsmarkt is al jarenlang versnipperd. Werkgevers en werkzoekenden zien door alle organisaties en websites 'het bos' niet meer. Deze onoverzichtelijke structuren hebben het doel voorbij gestreefd. Hoogste tijd om het systeem om te bouwen naar een transparante omgeving. Zo bouwen we bij Huis naar Werk aan een netwerkorganisatie van samenwerkende partners.

Hoe gaan we dat vanaf nu anders doen? We steken de handen uit de mouwen en de koppen bij elkaar. Alle professionals, gepokt en gemazeld als het gaat om werving & selectie, het begeleiden van mensen naar een nieuwe job, het beantwoorden van scholingsvraagstukken, werken vanaf nu samen onder één dak. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen werkzoekenden of werkgevers veel sneller geholpen worden. Bij deze werkwijze gaan we continu uit van de behoefte of de vraag van de werkzoekende, schoolverlater, ZZP’er of HR-manager of ondernemer met personeel. Huis naar Werk staat voor een positieve beweging op de arbeidsmarkt, inclusief verbinding met de inwoner of ondernemer met elk een unieke doch prangende vraag naar of over werk.

Iedereen doet mee!

In onze Brainport-economie is al het talent nodig om te blijven floreren, dus ook dat van jou! Zo zijn er veel kansrijke banen binnen verschillende sectoren beschikbaar. Bij Huis naar Werk kom je hier alles over te weten. Hoort daar een opleiding of omscholing bij? Dan kijken we daar ook naar. Je begrijpt het al: ook om de regionale economie te laten groeien, is deze vernieuwende aanpak nodig.

Kom thuis op de arbeidsmarkt

Huis naar Werk investeert sinds 2021 fors op deze nieuwe ingeslagen weg. De lat ligt hoog. De komende tijd zal er flink gebouwd worden aan een Huis naar Werk dat ook echt stáát. We bouwen door, net zolang tot de ambities zijn behaald. Dat zijn we naar onze inwoners en bedrijven verplicht; met steeds weer als uitgangspunt: klantgerichte dienstverlening.