Maak kennis met onze bemiddelaars!

29-08-2023 - Ben je op zoek naar een baan en kan je wel wat advies of ondersteuning gebruiken? Er is een grote kans dat je overrompeld wordt door alle verschillende opties en manieren om te solliciteren.

Gelukkig staan onze bemiddelaars klaar om met jou op zoek te gaan naar jouw volgende (duurzame) baan! Ze geven je advies op maat en bekijken wat voor jou de beste volgende stap is. Maak kennis met onze bemiddelaars Patricia, Marlen, Nicole en Silke (op de foto van links naar rechts). 

Silke van den Hoven bewijst dat bemiddelen een kwestie is van maatwerk: “Soms vindt een werkzoekende het fijn als ik diegene wijs op een banenmarkt of meega naar een sollicitatiegesprek. Het kan per persoon verschillen waar de behoefte ligt, maar als het de positie op de arbeidsmarkt versterkt, doen we een hele hoop.”

Er komen ook regelmatig verzoeken van buitenlandse kandidaten binnen. Bemiddelaar van het eerste uur Marlen Swinkels is zelfs bezig met het promoten van deze individuele toppers op LinkedIn, om zo nóg meer op maat te zoeken naar een geschikte baan. Patricia Couwenberg vult aan: “Laatst heb ik nog een mooie vacature gevonden bij UWV die perfect aansloot bij de wensen van een Oekraïense werkzoekende. Ik gunde het haar zo om een leuke baan te vinden die bij haar past, dus ik was super blij voor haar toen ik deze vacature tegenkwam.” “Dat is het mooie van de samenwerking binnen Huis naar Werk,” vertelt Nicole van Herwaarden-van Crey. “Door alle organisaties die samenwerken kunnen we snel schakelen. We weten elkaar snel te vinden en dat helpt enorm in de zoektocht naar werk.” 

Enthousiast geworden om samen met ons op zoek te gaan naar een (nieuwe) uitdaging? Onze bemiddelaars staan voor je klaar! Neem contact op met ons via ons contactformulier: