Maak kennis met Yinghui

24-08-2023 - Maak kennis met de Chinese Yinghui: Met haar schat en ervaring en grenzeloze enthousiasme is ze klaar om de arbeidsmarkt te betreden!

Ze heeft een unieke mix van expertises in de medische industrie: van arts tot research tot de farmaceutische wereld en van cardiologie tot moleculaire biologie. 

Wat Yighui onderscheidt is niet alleen haar bekwaamheid in talen (B2 Nederlands, Chinees en Engels) en sectoren (medische sector, sales en onderwijs). Ook haar levenslust maakt haar heel speciaal. Haar passies reiken verder dan haar werk en omvatten sport, koken en reizen over de hele wereld. Het gat in haar CV lijkt voor werkgevers een probleem, terwijl ze absoluut niet heeft stilgezeten de afgelopen jaren. Haar nieuwsgierigheid kent geen grenzen en ze is altijd op zoek naar nieuwe inzichten en skills. Ze heeft de afgelopen jaren talloze cursussen gevolgd. “Toen het probleem was dat ik geen auto kon rijden, haalde ik mijn rijbewijs en toen mijn Nederlands niet goed genoeg was, ben ik extra taalles gaan volgen. Ik ben van alle markten thuis,” lachte ze tijdens ons gesprek. 

Een persoon met dit niveau van veelzijdigheid en bereidheid om in nieuwe uitdagingen te duiken, is een aanwinst op elk gebied! Dus of je nu op zoek bent naar een doorgewinterde expert om je team te leiden, een dynamische presentator of een gepassioneerde trainer, Yinghui gaat geen uitdaging uit de weg. 

Kennismaken met Yinghui? Ze is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in de regio Brabant/Utrecht. Neem contact met ons op of 0407602424.