Podcast Psychische gezondheid op de werkvloer

Luister de podcast Psychische gezondheid op de werkvloer

Luister naar het verhaal van Kitty

Eindhoven is een stad waar iedereen kan meedoen en talenten kan ontwikkelen. Werk is hier een belangrijk onderdeel van.

Wist je dat 1 op de 3 werknemers in zijn werkende leven te maken krijgt met een psychische kwetsbaarheid? Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid is het lastiger om een baan te vinden of te behouden.

Hoog tijd om een stil te staan bij dit thema.

Luister de podcast via deze link

Verhaal van Kitty

Tijdens deze podcast van de Gemeente Eindhoven vertelt Kitty de laat (Stichting Maatschappelijke Opvang Helmond) haar verhaal. Kitty heeft veel ervaring met het aannemen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij geeft ons een inkijk hoe ze dit aanpakken in haar organisatie. Zoals Kitty zelf zegt: “Het is allemaal niet zo spannend, het zijn gewoon Sköne mensen.”

Workshops psychische kwetsbaarheid

Voor werkgevers die graag meer willen weten over het onderwerp psychische kwetsbaarheid en werk én tools zoeken om hiermee om te gaan, hebben we goed nieuws. De komende maanden organiseren wij verschillende workshops over psychische kwetsbaarheid. Neem een kijkje op de websites: https://wsphelmond-depeel.nl/ of www.huisnaarwerk.nl en schrijf je in voor de gratis workshops die we speciaal organiseren voor werkgevers in de regio Helmond – De Peel en Zuidoost-Brabant. Samen kunnen we een inclusievere werkomgeving creëren.