Twee duurzame vliegen in één klap!

05-09-2023 - Maak kennis met Irena & Alec, een stel dat klaarstaat om hun carrières in Nederland een boost te geven!

Ze ontmoetten elkaar in de onderzoeksgroep tijdens hun PhD in Engeland en zijn sindsdien onafscheidelijk. Sinds ze in hartje Eindhoven wonen, zijn ze (al dan niet samen) op zoek naar een nieuwe uitdaging.
 
Irena beschikt over een solide basis in de Nederlandse taal. Met haar wetenschappelijke achtergrond is ze gepassioneerd over thema’s als duurzaamheid, gezonde en sociale leefomgevingen en planologie. Ze omschrijft zichzelf als een echte onderzoeker of adviseur in de eerste fase van ruimtelijke ordening bij bijvoorbeeld scholen of speeltuinen. De Amerikaanse Alec sluit naadloos aan bij Irena’s interesses, maar dan gefocust op marketing/communicatie. Hij is zowel creatief als analytisch, wat goed terug te zien is in zijn uitgebreide CV. Een werkplek waar Engels gesproken kan worden is een must, hoewel hij graag de Nederlandse taal leert. 

 
Beide kandidaten zijn op zoek naar een baan waarin hun passie voor duurzaamheid een rol kan spelen. Ze zijn nieuwsgierig, intelligent, sportief, bereid om ver te reizen en full time beschikbaar. Wat ons betreft de perfecte balans om een steentje bij te dragen aan de duurzame toekomst van Nederland! 

 
Geïnteresseerd in hun CV’s of om de samenwerking aan te gaan met (een van) beide? Neem contact op met ons
of 040-7602424 en wij brengen je in contact!